پروتئین و فیبر موجود در نخودها می تواند هضم را کندتر کرده و احساس سیر بودن را به شما القا کند. آنها همچنین به کاهش اشتها و جذب مواد غذایی کمک می کنند که می تواند منجر به کاهش وزن شود.
نخود منبع خوبی از منگنز ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، روی و ویتامین های K و A است. همه اینها برای رشد استخوان ها ، کانی سازی استخوان ها و تولید کلاژن مهم هستند .
ویتامین های C ، E و K موجود در نخود برای سلامتی پوست مهم هستند. آنها به بهبود زخم ها ، از بین بردن چین و چروک ، جلوگیری از خشکی پوست و محافظت در برابر آفتاب کمک می کنند.
نخود سرشار از فیبر و پروتئین است. آنها به جلوگیری از افزایش سریع قند خون بعد از خوردن غذا کمک می کنند، که این نیز برای مدیریت دیابت بسیار مهم است. چند ماده معدنی مانند منیزیم و روی می توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهند.
نخود همچنین به بهبود هضم غذا ، کاهش خطر ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر و جلوگیری از یبوست کمک می کند.
منیزیم و پتاسیم می توانند به جلوگیری از فشار خون بالا کمک کنند. این می تواند شانس ابتلا به سکته مغزی یا حمله قلبی را به حداقل برساند. طی تحقیقات نشان داده شده است که فیبر محلول باعث کاهش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (یا کلسترول ” بد “) می شود ، که برای سلامتی قلب نیز مفید است.
پروتئین، ویتامین A و B و سایر مواد مغذی موجود در نخود می توانند به جلوگیری از ریزش مو کمک کرده و رشد مو را تقویت کنند.
روش های از بین بردن موهای زائد در خانم ها، توصیه ها و عوارض
علل و درمان بیماری تحلیل لثه ها